Ondersteun ons

Uw steun is welkom
Al vele jaren doen wij (het genealogisch team) dit onderzoek met veel plezier en uit de reacties blijkt dat ons werk wordt gewaardeerd. We proberen onze onderzoeksresultaten en interessante weetjes aan u te tonen middels deze website maar willen dit ook graag veiligstellen voor ons nageslacht en zouden er graag nog meer mee willen doen. Denk hierbij aan archivering, een expositie e.d..

Het blijft wel vrijwilligerswerk dus betalen wij alle onkosten uit eigen zak, denk hierbij aan kosten voor de webhosting, aanschaf software, archiefkosten etc. Ook dit hebben wij er graag voor over maar met uw steun kunnen we meer bereiken.

Uiteraard is alles vrijblijvend en bent u absoluut niets verplicht, maar als u een donatie wilt schenken dan kan dat middels onderstaand formulier. Alvast onze hartelijke dank!

DONATIEFORMULIER

Bedrag

* Uw gegevens en donatie worden weliswaar genoteerd in onze administratie maar wij zullen nooit uw gegeven aan derden verstrekken of kenbaar maken zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

* De financiële administratie wordt verzorgd door TerraByte internet services BV.

Verstuur ons gegevens

Zonder uw hulp kunnen wij ons genealogische database niet verder uitbreiden met nieuwe gegevens. Dus heeft u gegevens die binnen de familienaam 'Boot' vallen stuur het ons aub door.

Ondersteun ons werk

Wij als genealogisch team familienaam 'Boot' hopen van harte dat u ons werk waardeert. Indien u ons wilt ondersteunen klik dan op onderstaande knop.