Genealogische database

Welkom in onze genealogische database

In 2005 hebben de leden van dit genealogisch team hun krachten gebundeld en interessante informatie en geschiedenis van de naam 'Boot' verzameld. Dat heeft geresulteerd in wat u op deze website kunt bekijken. Maar uiteraard mag bij een genealogisch onderzoek een gedegen database niet ontbreken. Vele uren hebben wij gespendeerd aan het verzamelen, controleren en verwerken van gegevevens en deze kunt u hier inzien. Op de statistieken pagina kunt u de cijfers zien tot nu toe.

Uiteraard zijn deze gegevens met zorg ingevoerd maar mocht u van mening zijn dat er bepaalde gegevens niet vermeld mogen worden of dat er iets niet klopt dan vernemen wij dat graag via een e-mailbericht.

U kunt binnen deze database ook zoeken op land/ plaats of op familienamen.


Begin met zoeken

Voornaam:
Familienaam:
Persoon-ID:
Geslacht:
Geboorteplaats:
Geboortejaar:Verstuur ons gegevens

Zonder uw hulp kunnen wij ons genealogische database niet verder uitbreiden met nieuwe gegevens. Dus heeft u gegevens die binnen de familienaam 'Boot' vallen stuur het ons aub door.

Ondersteun ons werk

Wij als genealogisch team familienaam 'Boot' hopen van harte dat u ons werk waardeert. Indien u ons wilt ondersteunen klik dan op onderstaande knop.
Hartelijk dank!